Over ons

In onze samenleving zijn we verweven in een kluwen van relaties waarbij sociale interactie centraal staat. Zowel op professioneel gebied als in de dagdagelijkse omgang met kennissen en vrienden. Bij deze interacties staat één aspect heel centraal, het communiceren.

Wij van communicatiebewustzijn.be zijn er dan ook van overtuigd dat bij de menselijke omgang, op eender welk niveau, communicatie de belangrijkste schakel vormt voor een positief & succesvol welbevinden. Met andere woorden, communicatie is de oplossing voor heel wat zaken. We fixeren ons op de verbale, non-verbale, bewuste maar vooral ook onbewuste communicatie. Het reikt je ondenkbare handvaten aan die essentieel zijn, dag na dag!

Laat je meeslepen in de wondere wereld van communicatiebewustzijn en ontdek het persoonlijk belang voor jou!

Onze onderneming staat garant voor zes steeds terugkerende begrippen namelijk:

  • Professionaliteit
  • Uniciteit
  • Specialiteit
  • Multidisciplinair
  • Objectiviteit
  • Wetenschappelijk onderbouwd

Wij willen een totale klantentevredenheid creëren zodat alle cliënten een doorgedreven ondersteuning en methode aangereikt krijgen om zichzelf te ontwikkelen tot een bewust en zelflerend individu. Onze troef is dat we de cliënten een bewustwording aanbieden die gepaard gaat met een oplossingsgericht handelen.

Onze activiteiten zorgen voor een efficiëntere methodologie tijdens communicatie waardoor heel wat zaken preventief vermeden of curatief opgelost worden. Dit enkel door de doorgedreven ondersteuning van bovenstaande waarden. Zo worden ellenlange emotionele en/of psychologische problemen vermeden en kan er een positieve sfeer en bewustzijn gecreëerd worden.

Ieder (deel)probleem is bovendien oplosbaar door de intensieve samenwerking met een partner uit de associatie-verbanden. Teamwerking vormt een belangrijke schakel in de kwaliteit van de dienstverlening. Dit vertaalt zich in intercollegiaal overleg of multidisciplinaire samenwerking waar nodig. Dit alles in een context waar de privacy van de cliënt optimaal gegarandeerd wordt.

 

 

 

 

 

Tom Vandichel

.

 

Ilse Lapierre

ILSE LAPIERRE – Kinésist

XX XX
Klinisch Psycholoog – Specialisatie XX XX
XX XX
Notaris
XX XX
Huisarts
 

CELINE VAN STEENKISTE
CELINE VAN STEENKISTE – Loopcoach 
XX XX
Advocaat
Adres

Zwaluwenlaan 27, 8500 Kortrijk

Bekaertstraat 2A, 8550 Zwevegem

Contactgegevens

Tel.:  +32 484 88 89 90

info@communicatiebewustzijn.be

Enkel op afspraak